Antena 3 CNN Actualitate Incredibil! Maşinile de deszăpezire nu au ieşit din Bucureşti pentru că nu aveau roviniete

Incredibil! Maşinile de deszăpezire nu au ieşit din Bucureşti pentru că nu aveau roviniete

Incredibil! Maşinile de deszăpezire nu au ieşit din Bucureşti pentru că nu aveau roviniete
Sursa foto: Foto: Agerpres
de N.B.    |    26 Ian 2012   •   13:37
Situaţie incredibilă în Capitală. În timp ce mii de oameni sunt blocaţi în nămeţi şi au nevoie disperată de ajutorul autorităţilor, maşinile de deszăpezire au făcut cale întoarsă la Şoseaua de Centură. Motivul? Nu aveau rovinietă.

Maşinile care au făcut cale întoarsă aparţin firmei Romprest, informează jurnalul.ro.

"Firma Romprest a dorit să participe la degajarea carosabilului de zăpadă spre Aeroport, însă şi-au dat seama că nu are roviniete, pentru simplul fapt că, acţionând în mod normal doar pe raza Municipiului Bucureşti, nu aveau nevoie de roviniete. Auzind că sunt şi controale pe roviniete, maşinile au fost întoarse din drum. Dar, s-au achitat rovinietele şi apoi maşinile au revenit, participând la acţiunea de deszăpezire", informează Biroul de Presă al Primăriei, citat de jurnalul.ro.

Adriana Calcan, reprezentantul comaniei Romprest, a precizat pentru Antena 3 că "Romprest Service este pregătită corespunzător (dotări, utilaje, material anti-derapant, personal, autorizaţii, certificări, roviniete, etc) pentru acţiunea în derulare de deszăpezire spre a funcţiona corespunzator în toate zonele contractante".

"Ca urmare a solicitării suplimentare a PMB, am intervenit cu utilaje specializate în vederea degajării zăpezii de pe carosabil de pe DN1 spre aeroport, zone ce erau alocate altor operatori, şi nu constituiau responsabilitatea Romprest. Am fost singurul operator de salubritate care a raspuns prompt acestei situaţii de forţă majoră, intervenind eficient în deblocarea DN1 spre aeroport. Din parcul de rezervă, s-a plecat dotat corespunzator, cu utilajele specifice acţiunii de deszăpezire pentru a sprijini iniţiativa PMB", continuă comunicatul remis Antena3.

"Urmare a operaţiunii de deszăpezire a companiei Romprest, legătura dintre Capitală şi aeroport a fost restabilită, PMB apreciind acţiunea noastră ca fiind esenţială", a precizat sursa citată.

>VEZI LISTA CU TRENURILE ŞI CURSELE AERIENE ANULATE

>VEZI CUM VA FI VREMEA PÂNĂ DUMINICĂ

VEZI AICI SITUAŢIA UPDATATĂ A DRUMURILOR DIN ŢARĂ

VEZI LISTA STRĂZILOR ÎNCHISE ÎN CAPITALĂ




 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close