Antena 3 Actualitate Inculpații din dosarul Transferurilor sunt de acord să facă muncă în folosul comunității

Inculpații din dosarul Transferurilor sunt de acord să facă muncă în folosul comunității

10 Feb 2014   •   15:54
Inculpații din dosarul Transferurilor sunt de acord să facă muncă în folosul comunității

Frații Victor și Ioan Becali, Gheorghe Copos, Mihai Stoica, Cristian Borcea și Gheorghe Nețoiu, au răspuns afirmativ luni la întrebarea judecătorului de la Curtea de Apel care judecă dosarul Transferurilor dacă sunt de acord să presteze muncă în folosul comunității, informează AGERPRES.

Noul Cod penal, intrat in vigoare la 1 februarie, prevede ca președintele completului să să-i întrebe pe inculpați dacă sunt de acord să presteze muncă în folosul comunității în cazul în care sunt găsiți vinovați.

Cei șapte oameni din fotbal au spus că sunt de acord cu acest lucru, deși se consideră nevinovați.

Singurul care a spus că nu ar fi de acord cu această măsură a fost Jean Pădureanu care a invocat starea de sănătate precară.

După audierea lui Victor Becali, avocații inculpaților au cerut schimbarea încadrării juridice a clienților lor, invocând mai multe articole din noul Cod penal.

Potrivit acestora, infracțiunile de evaziune fiscală și înșelăciune au fost reduse, în acest fel reducându-se și termenul de prescripție în cazul inculpaților din dosarul Transferurilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close