Antena 3 CNN Actualitate Îndemnul Elei Crăciun: Trimite un copil la şcoală

Îndemnul Elei Crăciun: Trimite un copil la şcoală

Îndemnul Elei Crăciun: Trimite un copil la şcoală
09 Sep 2013   •   21:07

Suntem foarte aproape de începerea noului an școlar, moment important pentru părinți și copii. Le pregătim ghiozdanul cu cărți, caiete, rechizite, le pregătim uniforma și ne străduim să nu le lipsească nimic. Și totuși…mai avem o datorie civică: oare toți copiii sunt pregătiți la fel de bine, sau măcar bine, pentru a împărtăși aceeași bucurie?, scrie Ela Crăciun pe blogul personal.

Cu toții știm că nu toți părinții au posibilatea financiară să-și pregătească copiii de școală, și vă chemăm pe dumneavoastră, pe cei cu posibilități, pe cei cărora vă pasă de copiii societății noastre, să le dăm o șansă. Șansa de a învăţa, şansa de a se bucura, șansa de a se integra, mai scrie Ela Crăciun.

În cadrul campaniei ”Vreau să fiu demn” inițiată de Fundația Mereu Aproape demarăm acțiunea ”Trimite un copil la școală”. Oricare dintre noi poate să ajute un copil astfel încât anul școlar să înceapă cu bine. Cazurile sunt făcute publice pe site-ul Fundației http://fundatiamereuaproape.ro/vreau-sa-fiu-demn/. De asemenea, vă rog să îmi scrieți și mie pe contul de facebook și, dacă aveți cunoștință, să îmi semnalizați și alte cazuri care au nevoie de ajutor.

Citeşte articolul integral pe elacraciun.ro.
 

×
Subiecte în articol: ela craciun elevi
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close