Antena 3 CNN Actualitate Independentul Ştefan Florescu şi-a lansat candidatura la Primăria sectorului 6

Independentul Ştefan Florescu şi-a lansat candidatura la Primăria sectorului 6

Independentul Ştefan Florescu şi-a lansat candidatura la Primăria sectorului 6
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    14 Mai 2012   •   19:48

Independentul Ştefan Florescu şi-a lansat, astăzi, oficial candidatura pentru Primăria sectorului 6 al Capitalei. Înconjurat de zeci de oameni, Florescu a promis că nu-i va dezamăgi şi şi-a luat angajamentul în faţa lor că, odată ales primar, le va reda sectorul şi că singurii de care va ţine cont vor fi ei, cetăţenii sectorului 6.

"Ştiu că va fi o campanie murdară şi aţi văzut că în ultima peioadă sunt foarte atacat, pentru că sunt pericolul numărul 1 al clanului mafiot, al clanului portocaliu din sectorul 6", a declarat Ştefan Florescu, candidat independent la Primăria sectorului 6.

Încurajat de zeci de simpatizanţi, Ştefan Florescu şi-a lansat oficial candidatura pentru sectorul 6. Încrezător, Florescu le-a vorbit deschis oamenilor despre probleme sectorului, dar şi despre rezolvarea lor. Are o listă de priorităţi de la care nu va face rabat şi pe care o va pune în practică imediat ce va fi ales.

"Reabilitarea termică a blocurilor, curăţenie generală în sectotul 6, locurile de parcare pentru autoturisme, şcoli, spitale social, sunt foarte multe necesităţi", a declarat Ştefan Florescu.




×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close