Antena 3 CNN Actualitate Inedit Aplicația MApN care îți personalizează contul de Facebook, de Ziua Națională

Aplicația MApN care îți personalizează contul de Facebook, de Ziua Națională

Aplicația MApN care îți personalizează contul de Facebook, de Ziua Națională
Sursa foto: Foto: armataromaniei.ro/1decembrie
30 Noi 2015   •   22:22

Peste 2.600 de militari şi 360 de mijloace tehnice din Ministerul Apărării, Ministerul de Interne, SRI, SPP, STS şi Poliţia Locală vor lua parte la parada militară de 1 Decembrie care va avea loc în Capitală, manifestările desfăşurându-se pentrru al doilea an consecutiv în Piaţa Constituţiei.

Ministerul Apărării Naționale a pus la dispoziția românilor care cu cont pe Facebook o aplicație pentru personalizarea cover-ului special pentru 1 Decembrie.

”Arborează Drapelul României în casa ta virtuală! De Ziua Națională a României personalizează-ţi pagina de Facebook, descarcă şi foloseşte imaginile interactive accesând platforma noastră. De Ziua Națională a României schimbă-ți cover-ul de Facebook cu unul personalizat generat de aplicația noastră”, se arată pe pagina de Facebook a MApN. Aplicația este disponibilă AICI. Tot ce trebuie să facin este să încarci o fotografie de-a ta și să apeși butonul ”Start”, care îți generează cover-ul pesrsonalizat pe care apoo poți să-l descarci și să îl pui pe contul tău de Facebok.

De asemenea, poți alege un alt cover prestabilit, disponibil AICI.

Potrivit MApN, peste 2.600 de militari şi specialişti, cu 360 de mijloace tehnice, din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Protecţie şi Pază, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Poliţia Locală Bucureşti vor participa, marţi, începând cu ora 11.00, la parada militară de Ziua Naţională a României, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.
Sursa: libertatea.ro

×
Subiecte în articol: Facebook
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close