Antena 3 CNN Actualitate Inedit Doi motocicliști își opresc motoarele ca să nu trezească un bebeluș care dormea în carucior. Imaginile au ajuns virale

Doi motocicliști își opresc motoarele ca să nu trezească un bebeluș care dormea în carucior. Imaginile au ajuns virale

Pe un grup de pe o rețea socială a fost postat un videoclip cu doi motocicliști, filmați în timp ce opresc motoarele și le împing, ca să nu trezească un bebeluș care dormea în cărucior, pe stradă.

Doi motocicliști își opresc motoarele ca să nu trezească un bebeluș care dormea în carucior. Imaginile au ajuns virale
Sursa foto: Facebook/ Atentie politia Iasi
de Mia Lungu    |    21 Mai 2023   •   10:16

Textul care însoțește imaginile video, este unul haios: "Motocicliștii sunt niște teribiliști. Tot ei când un bebeluș doarme".

Nu se cunosc date despre locul în care a fost surprins momentul, însă după numerele de înmatriculare ale celor doi, pare că aceștia sunt din Arad.

Comentariile celor care au urmărit imaginile arată că părerile despre motocicliști sunt împărțite. În timp ce unii oameni laudă gestul, alții nu sunt impresionați și par a fi fost deranjați în trecut de zgomotul motoarelor din trafic.

Citește și: "Gata! Am găsit locul în care vreau să trăiesc!": Cum au reacționat străinii la o fotografie din Fundata ajunsă virală pe internet

 "Din păcate cu o floare, nu faci primăvară", a comentat cineva.

 "Bravo băieți, meritați aplauzele noastre." /  "Un exemplu de urmat și pentru alții.", au scris alte persoane, la postare.

???

Posted by Atenție Poliția Iași on Saturday, 20 May 2023

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close