Antena 3 CNN Actualitate Inedit A adormit pe scaunul de la coafor, iar stilista ei a observat un lucru inedit. „Mă întreb câte ore a purtat pantofii aceștia...”

A adormit pe scaunul de la coafor, iar stilista ei a observat un lucru inedit. „Mă întreb câte ore a purtat pantofii aceștia...”

A adormit pe scaunul de la coafor, iar stilista ei a observat un lucru inedit. „Mă întreb câte ore a purtat pantofii aceștia...”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
22 Feb 2018   •   22:09

Ashley Bolling este stilist și a ajuns să înțeleagă faptul că asistentele sunt “îngeri cu pantofi confortabili”, într-o zi în care o asistentă a intrat în salonul ei.

Femeia lucrase de noapte și venise să își aranjeze părul pentru că nu o mai făcuse de mult. S-a așezat pe scaun, a început să vorbească cu Ashley și la un moment dat a adormit.

Asistenta avea picioarele ridicate pe un scaun și Ashley i-a putut observa pantofii. S-a gândit la câte lucruri au văzut acei pantofi, câte povești ar spune dacă ar vorbi. „Mă întreb câte ore a purtat pantofii aceștia în timp ce ea salva viețile celor pe care îi iubim, în timp ce ea ținea de mână persoanele care nu mai puteau duce lupta cu viața”, potrivit today.com

 

×
Subiecte în articol: pantofi asistenta
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close