Antena 3 CNN Actualitate Inedit A aflat că mama sa are din nou cancer. A scris un cântec, iar artiștii i-au trimis versiunea lor

A aflat că mama sa are din nou cancer. A scris un cântec, iar artiștii i-au trimis versiunea lor

A aflat că mama sa are din nou cancer. A scris un cântec, iar artiștii i-au trimis versiunea lor
30 Noi 2015   •   17:59

Sunt câteva lucruri pentru care nu ești pregătit în viață. Precum acela de a sta în fața copiilor tăi de 9-10 anui ca să le spui că boala de care suferi, cancerul, a recidivat, scrie upworthy.com.

Christi Nelson trecuse deja prin chinuri: chimioterapie, spitalizări, o mastecomie, atunci când oncologii i-au dat vestea. La mai puțin de șase luni după ce fusese declarată vindecată de cancer, boala s-a întors. O a doua rundă de chimioterapie era singura ei șansă de a mai trăi. Așa că Christi și soțul ei, Mike, au organizat o reuniune de familie cu cei doi băieți, Eddie și Archer, pentru a le spune vestea. Acela a fost momentul în care Archer a decis să facă ceva pe tema asta.

Puștiul s-a dovedit plin de curaj. Și pentru că tatăl său îl învăța în acele zile să scrie cd-uri, Archie s-a gândit la ceva. Într-o zi, i-a spus tatălui său că cd-ul playerul nu mai funcționează. Mike a scos o foaie de hârtie din CD de forma unui disc pe care copilul scrisese ceva: "Boob Spelled Backwards Is Boob."

Am făcut un cântec pentru mama, a spus Archer, care apoi a adăugat că nu și-a dat seama cum să transpună cântecul din mintea sa, așa că l-a pus pe hârtie în forma unui cd, sperând că playerul va cânta ceea ce el avea în minte. Cântecul puștiului era plin de poezie, așa că tatăl său, care lucra la radio, l-a dat celor de acolo care au făcut mult mai mult: le-a cerut invitaților care veneau în studio să contribuie cu ceva muzical la cântec. Hozier, Noel Gallagher sau Florence and the Machine au contribuit la melodie, printre alții. U2 a pozat cu o imagine cu titlul proiectului.  poi au început să strângă bani pentru o fundație care se ocupă cu studierea cancerului. Din fericire, mama copilului se simte mult mai bine.


×
Subiecte în articol: cancer cantec
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close