Antena 3 CNN Actualitate Inedit A ascuns niște cutii în pod timp de 40 de ani. Când soțul le-a văzut, a încremenit. „Secretul este că trebuie să...”

A ascuns niște cutii în pod timp de 40 de ani. Când soțul le-a văzut, a încremenit. „Secretul este că trebuie să...”

A ascuns niște cutii în pod timp de 40 de ani. Când soțul le-a văzut, a încremenit. „Secretul este că trebuie să...”
Sursa foto: Foto: Facebook/Ricardo Mamani
22 Mar 2018   •   16:18

Bill și Kristen erau doi tineri îndrăgostiți din New York, care au decis să își petreacă vacanța undeva departe de aglomerata metropolă.

Romantic incurabil, Bill i-a dat lui Kris un șervețel, pe care scria: „Ești cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Te iubesc, draga mea”. 

De atunci, bărbatul a creat o tradiție din a-i dărui soției în fiecare zi câte o scrisoare de dragoste, fiecare sfârșindu-se mereu cu semnul infinitului.

Însă ceea ce a nu a știut bărbatul este că soția lui a păstrat toate biletele și scrisorile pe care i le-a scris. De-a lungul timpului, s-au strans nu mai puțin de 25 de cutii pline cu scrisori de dragoste în pod.

La aniversarea de 40 de ani de căsătorie, Kris a decis să îi arate lui Bill conținutul cutiilor. Când a văzut scrisorile, bărbatul s-a emoționat până la lacrimi.

„Aceste scrisori sunt mărturia iubirii noastre. În cei 40 de ani nu ne-am certat niciodată, deși au fost momente în care am avut păreri diferite. Dragostea este ca un pod care trebuie zidit zilnic din ambele părți. Secretul este că trebuie să muncești pentru o relație mereu și nu merge niciodată la culcare supărat”, a spus bărbatul, potrivit app.com.

 

×
Subiecte în articol: pod
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close