Antena 3 CNN Actualitate Inedit A avut cancer la ficat și s-a luptat toată copilăria ei să supraviețuiască, dar a pierdut lupta dintr-un motiv stupid. Familia e în stare de șoc!

A avut cancer la ficat și s-a luptat toată copilăria ei să supraviețuiască, dar a pierdut lupta dintr-un motiv stupid. Familia e în stare de șoc!

A avut cancer la ficat și s-a luptat toată copilăria ei să supraviețuiască, dar a pierdut lupta dintr-un motiv stupid. Familia e în stare de șoc!
Sursa foto: Foto: Sherie-Lea James/Facebook
06 Apr 2017   •   12:41

O adolescentă care s-a luptat cu un cancer agresiv la ficat și care a avut nevoie urgentă de un transplant pentru a-și salva viața, a murit după ce a înghițit cinci pastile ecstasy, scrie Daily Mail.

Sherie-Lea James, în vârstă de 15 ani, din Marea Britanie, a suferit un stop cardiac și a fost găsită moartă în casa unui bărbat de 29 de ani, unde participase la o petrecere împreună cu o prietenă. Prietena fetei a supraviețuit.

Potrivit presei britanice, fata suferise în copilărie un transplant de ficat, după ce medicii i-au pus diagnosticul cancer la ficat. După doi ani petrecuți prin spitale, organul transplantat a fost adus din Spania, în regim de urgență, și i-a salvat viața.

Din nefericire, o supradoză de ecstasy i-a fost fatală.

Acum, mama tinerei susține că fiica ei ura drogurile și că nu avea un anturaj dubios. ”Era anti-droguri. Începuse să bea, însă niciodată nu exagera pentru că nu putea din cauza ficatului”.

×
Subiecte în articol: transplant de ficat
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close