Antena 3 CNN Actualitate Inedit A avut o migrenă insuportabilă timp de 12 ore. La un moment dat, a mers în bucătărie și a decis să facă ceva neobișnuit. „Am epuizat toate pastilele și trucurile pe care le folosesc de obicei” - FOTO

A avut o migrenă insuportabilă timp de 12 ore. La un moment dat, a mers în bucătărie și a decis să facă ceva neobișnuit. „Am epuizat toate pastilele și trucurile pe care le folosesc de obicei” - FOTO

A avut o migrenă insuportabilă timp de 12 ore. La un moment dat, a mers în bucătărie și a decis să facă ceva neobișnuit. „Am epuizat toate pastilele și trucurile pe care le folosesc de obicei” - FOTO
Sursa foto: Foto: Facebook/Elizabeth Hayes
05 Mar 2019   •   18:17

Eizabeth Hayes este o femeie din Indiana, care a reușit să scape de migrene cu un clește alimentar. Femeia a suferit timp de aproape 12 ore dureri insuportabile la nivelul capului.

Astfel, Eizabeth a căutat pe internet tot felul de metode de a scăpa de dureri și a găsit un fel de dispozitiv care stimula un punct aflat la nivelul mâinii, între degetul mare și cel arătător.

Pentru că nu avea cum să facă rost, în timp util, de acel aparat, ea a improvizat cu ceva ce a găsit prin bucătărie. Eizabeth a folosit un clește alimentar, utilizat de obicei pentru a sigila pungi de mâncare. 

Femeia spune că a simțit o ameliorare a dureri după un minut, iar după 20 de minute aceasta scăzuse deja la jumătate. 

„Acest clește alimentar mi-a salvat viața. Am avut o migrenă aproape 12 ore și acum o oră era la o limită insuportabilă. Am epuizat toate pastilele și trucurile pe care le folosesc de obicei pentru a-mi ușura migrenele, dar fără succes”, a spus Eizabeth.

Stimularea acestor puncte poate face organismul să elibereze „analgezice naturale”, cum ar fi serotonina, modificând fluxul de energie și, prin urmare, ameliorarea durerii.

Migrenă afectează aproximativ unul din șapte persoane, dar cauzele acesteia sunt încă relativ necunoscute, potrivit unilad.co.uk.

 

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close