x close

A avut una dintre cele mai ciudate pofte pe perioada sarcinii. I-a fost atât de rușine încât i-a ascuns asta și iubitului ei

23 Mai 2016   •   15:30
A avut una dintre cele mai ciudate pofte pe perioada sarcinii. I-a fost atât de rușine încât i-a ascuns asta și iubitului ei Foto: Pixabay.com

 

Poftă incredibilă pentru o tânără de 33 de ani, din Liverpool. Pe perioada cât era însărcinată cu fiul ei, Indie, Zoe Eastman a poftit la baloanele de săpun. Îi plăceau atât de mult încât femeia susține că făcea baie de trei ori pe zi.

”Când am rămas însărcinată, îmi plăcea să fac baie și să încerc diverse produse. Însă abia în a 20 săptămână de sarcină, am început să am pofte și am început să mănânc baloanele de săpun. Dintr-un motiv anume, mi-a plăcut consistența lor. A fost un sentiment plăcut, ca și cum aș fi avut orgasm. Era mai bine chiar și decât sexul”, a declarat femeia.

Însă lui Zoe i-a fost atât de rușine de pofta ei ciudată, încât i-a ascuns-o și logodnicului ei. Acesta i-a aflat secretul într-o zi, când îngrijorat că iubita sa nu mai iese din baie, a intrat peste ea. ”Când Mark m-a prins mâncând baloane de spumă, ar fi trebuit să mă simt rușinată, dar mă simțeam atât de eliberată încât nu mi-a păsat dacă se uită la mine” , a mai spus tânăra, care între timp a născut.

Odată cu venirea pe lume a fiului său, i-a dispărut și pofta ciudată. La următoarea baie, baloanele i s-au părut de-a dreptul grețoase.

Citeşte mai multe despre:

femeie insarcinata
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati