Antena 3 CNN Actualitate Inedit A câștigat la loto, dar ce a urmat întrece orice imaginație. Bărbatul și-a spălat toată noaptea hainele, după care....

A câștigat la loto, dar ce a urmat întrece orice imaginație. Bărbatul și-a spălat toată noaptea hainele, după care....

A câștigat la loto, dar ce a urmat întrece orice imaginație. Bărbatul și-a spălat toată noaptea hainele, după care....
Sursa foto: Foto: Facebook/Denise Robertson
23 Oct 2017   •   18:20

Denise Robertson și Maurce Thibeault din Canada și-au dorit mereu să câștige la loto și jucau la fiecare extragere. Doar că în ziua în care au câștigat potul cel mare de cinci milioane de dolari, bărbatul a luat o decizie incredibilă.

Fără să-i spună partenerei sale că au câștigat, bărbatul și-a spălat toată noaptea hainele, după care și-a făcut bagajul pe ascuns și s-a făcut nevăzut cu marele premiu, scrie BBC News.

Când și-a dat seama că a fost păcălită, femeia l-a dat în judecată pentru a-și primi partea din premiu.

„Maurice și cu mine cumpăram bilete la loterie împreună, aproape mereu. Câteodată el cumpăra biletele și câteodată eu. Uneori îi dădeam bani pentru a cumpăra bilete când merge să-și ia țigări”, a povestit Denise, în cererea înaintată în instanță.

„Am fost de acord că dacă avem un bilet câștigător, premiul este al nostru, al amândurora”, a mai spus femeia. „Acum când mă gândesc, îmi amintesc că a spălat toate hainele cu o noapte înainte și că nu le-a pus în sertare, ca și cum se pregătea să plece”, a mai spus femeia.

De partea cealaltă, bărbatul susține că avea de gând să pună capăt relației de mai multe luni, însă câștigul la loto l-a motivat și mai mult.

×
Subiecte în articol: loto
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close