Antena 3 CNN Actualitate Inedit A câștigat o avere la LOTO și toți îl invidiau. Acum muncește din greu, pe un salariu de nimic: „Dacă mai aveam banii, acum eram la 2 metri sub pământ”

A câștigat o avere la LOTO și toți îl invidiau. Acum muncește din greu, pe un salariu de nimic: „Dacă mai aveam banii, acum eram la 2 metri sub pământ”

A câștigat o avere la LOTO și toți îl invidiau. Acum muncește din greu, pe un salariu de nimic: „Dacă mai aveam banii, acum eram la 2 metri sub pământ”
Sursa foto: Foto: The Sun
18 Noi 2019   •   11:54

LOTO. Michael Carroll avea 19 ani atunci când a câștigat o avere la LOTO și viața lui s-a schimbat la 180 de grade. Cel puțin pentru o perioadă, căci, în prezent, Michael a ajuns să lucreze șapte zile din șapte, pe un salariu de nimic, la o mină din Scoția.

Bărbatul, care acum are 36 de ani, a povestit că a risipit cele 10 milioane de lire sterline câștigate la LOTO pe băutură, droguri și femei ușoare. Din cauza exceselor, Michael Carroll avea mari probleme cu alcoolul și a ajuns de câteva ori în arest în urma scandalurilor. Sătulă de necazuri și certuri, soția sa Sandra l-a părăsit, scrie The Sun.

”Când îmi amintesc prin ce am trecut, îmi dau seama că sunt norocos că sunt în viață. Dacă mai aveam banii, acum eram la 2 metri sub pământ”, declară britanicul.

Acum nu mai are nimic din ce a câștigat la LOTO. Muncește din greu 7 zile pe săptămână, pentru doar 10 lire pe oră, în timp ce media în Marea Britanie e de peste 13 lire pe oră.

 

 

×
Subiecte în articol: loto
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close