x close

A căutat pe Google și a aflat că are HIV. Mesajul înfiorător primit de fată cu numai câteva minute înainte să deschidă calculatorul

04 Apr 2017   •   12:23
A căutat pe Google și a aflat că are HIV. Mesajul înfiorător primit de fată cu numai câteva minute înainte să deschidă calculatorul Foto: Facebook

Abby Landy a fost diagnosticată cu HIV la vârsta de 23 de ani. Virusul l-a luat de la un bărbat cu care s-a întâlnit în 2012. Acesta i-a trimis un mesaj în care i-a scris: „Sper că mă vei ține minte toată viața”.

Deși se simțea rău și își făcuse diverse controlate medicale, medicii îi spuneau că este sănătoasă și că nu are de ce să își facă griji. După o căutare pe Google despre HIV, tânăra a decis să solicite un test de depistare a acestui virus. Din păcate, rezultatul a fost pozitiv, scrie nypost.com.

„Primul lucru pe care i l-am spus doctorului meu a fost că nu vreau să trăiesc așa. Știam atât de puține lucruri despre ceea ce înseamnă să ai HIV. Mă gândeam că viața s-a terminat. Îmi era rușine și milă de familia mea“, spune tânăra.

În documentarul – De la SIDA la HIV, Abby împărtășește povestea ei. Documentarul „De la SIDA, la HIV” arată că atitudinea față de persoanele seropozitive s-a schimbat în ultimii 30 de ani, și distruge concepțiile greșite comune, cum ar fi ideea că virusul afectează numai homosexualii.

 

Parteneri
Parteneri
sati