Antena 3 CNN Actualitate Inedit A crezut că a întâlnit bărbatul perfect, dar a ales să îl părăsească la altar. „Acea bucată de hârtie a ajuns să îmi schimbe viața”

A crezut că a întâlnit bărbatul perfect, dar a ales să îl părăsească la altar. „Acea bucată de hârtie a ajuns să îmi schimbe viața”

A crezut că a întâlnit bărbatul perfect, dar a ales să îl părăsească la altar. „Acea bucată de hârtie a ajuns să îmi schimbe viața”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
24 Iul 2018   •   18:39

O femeie a povestit că a fost cerută de soție de bărbatul pe care îl considera perfect. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an.

În ziua nunții, bărbatul s-a dus la hotel să se pregătească. L-a condus la taxi și când s-a întors în apartament a găsit o bucată de hârtie îndesată sub ușă.

„Am crezut că este un flayer de reclamă, dar acea bucată de hârtie a ajuns să îmi schimbe viața pentru totdeauna”, a povestit tânăra.

„Nu știu cine a lăsat-o, dar aș vrea să îi mulțumesc. M-a salvat de o durere imensă. Pe bilet scria să caut un nume pe Facebook și că aș putea să reconsider nunta dacă o voi face. O parte din mine știa că nu va mai merge spre altar în acea zi”, a continuat ea.

Imediat și-a luat laptopul și a intrat pe Facebook, unde a găsit profilul unui bărbat care era chiar Chris, dar sub un alt nume.

A aflat atunci că viitorul ei soț mai fusese căsătorit și avea trei copii, dintre care unul era doar un bebeluș ce se născuse la trei săptămâni după ce ei s-au logodit.

În acel moment fata și-a anunțat părinții că anulează nunta. Toți invitații au fost sunați, mai puțin unul, Chris, care o aștepta la altar, potrivit The Sun.

 

 

×
Subiecte în articol: altar femeie
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close