A crezut că le cumpără copiilor biscuți cu Scooby-Doo, dar i-a hrănit cu mâncare de câini fără să știe. Reacția uluitoare a reprezentanților supermarketului

de A.M.P    |    30 Aug 2017   •   12:18
A crezut că le cumpără copiilor biscuți cu Scooby-Doo, dar i-a hrănit cu mâncare de câini fără să știe. Reacția uluitoare a reprezentanților supermarketului Foto: Facebook/Tania Toomey

O mamă a avut parte de o mare dezamăgire când și-a dat seama cum a fost păcălită la supermarket să cumpere mâncare de câini, în timp ce făcea cumpărături pentru familie.

Femeia a povestit că a cumpărat din greșeală biscuiți pentru căței, după ce i-a găsit în imediata apropiere de gustările pentru copii.

Într-o postare pe pagina de Facebook, Tania Toomey scrie că și-a trimis copiii la școală cu acei biscuiți pentru câini la pachet, însă micuților nu le-a plăcut „gustarea” și au adus-o înapoi acasă, scrie Daily Mail.

Înfuriată, Tania Toomey a contactat supermarketul pentru a le reproșa modul în care au deghizat hrana de câini în zona de cofetărie/dulciuri, însă răspunsul primit a dezarmat-o. 

Reprezentanții supermarketului i-au cerut să facă o plângere scrisă și atât, fără să vină cu scuze sau promisiuni de îndreptare a erorii.

x close