Antena 3 CNN Actualitate Inedit A cumpărat o asigurare de călătorie de pe internet, iar apoi a citit-o cu mare atenție. Pe ultima pagină, era o frază care a lăsat-o fără cuvinte. „Pare puțin cam ciudat”

A cumpărat o asigurare de călătorie de pe internet, iar apoi a citit-o cu mare atenție. Pe ultima pagină, era o frază care a lăsat-o fără cuvinte. „Pare puțin cam ciudat”

A cumpărat o asigurare de călătorie de pe internet, iar apoi a citit-o cu mare atenție. Pe ultima pagină, era o frază care a lăsat-o fără cuvinte. „Pare puțin cam ciudat”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
08 Mar 2019   •   18:36

Donelan Andrews este o femeie, în vârstă de 59 de ani, din statul american Georgia, care a cumpărat de pe internet o asigurare de călătorie, înaintea unui sejur la Londra alături de un grup de prieteni.

După ce și-a primit contractul, Donelan a citit până la capăt acel document ce avea șapte pagini.

Pe ultima pagină, ea a fost surprinsă de o frază: „Dacă ați citit până aici, sunteți unul dintre foarte rarii clienți care au studiat toată polița de asigurare”.

„Eu citesc întotdeauna notele de subsol. Știu că pare puțin cam ciudat, dar am învățat să citesc cu mare atenție contractele pentru a nu fi înșelată”, a explicat Donelan Andrews.

Compania îl invita apoi pe acel client foarte atent să o contacteze, pentru a intră în posesia acestui premiu. Donelan a câștigat astfel 10.000 de dolari. 

„În ultimii 16 ani, am remarcat că numeroși turiști cumpărău o asigurare de călătorie și se bazau pe principiul că erau acoperiți dacă li se întâmplă ceva rau, fără să citească cu adevărat detaliile din contractul lor”, au explicat reprezentanții companiei, potrivit washingtonpost.com.

 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close