Antena 3 Actualitate Inedit A cumpărat o fotografie veche cu doi dolari, apoi a aflat că valorează milioane. Cine apare în imagine. Viața lui s-a schimbat definitiv!

A cumpărat o fotografie veche cu doi dolari, apoi a aflat că valorează milioane. Cine apare în imagine. Viața lui s-a schimbat definitiv!

07 Oct 2017   •   18:29
A cumpărat o fotografie veche cu doi dolari, apoi a aflat că valorează milioane. Cine apare în imagine. Viața lui s-a schimbat definitiv!
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Henry McCarty, cunoscut în Vestul Sălbatic drept Billy the Kid, a trăit o viață scurtă și violentă, furând și omorând peste 20 de oameni. 

Viața lui a fost curmată brusc, de un șerif din New Mexico, care l-a împușcat la 21 de ani, scrie The Guardian.

Dat fiind faptul că nu prea exista fotografii cu Billy the Kid, atunci când un american a cerut autentificarea unei fotografii cumpărate de la un anticariat, cu doar 2 dolari, toți au rămas fără cuvinte.

Procesul de autentificare a durat un an de zile însă efortul a meritat. Compania americană Kagin, din San Francisco, l-a identificat pe Billy the Kid împreună cu mai mulți prieteni, la o nuntă la care au luat parte, în vara anului 1878. Potrivit evaluatorilor, fotografia valorează astăzi peste două milioane de dolari.

O altă fotografie a lui Billy the Kid, din 1880, a fost vândută pentru 2,3 ​​milioane de dolari în 2011.

 


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close