x close

A cunoscut o femeie pe Tinder și a adus-o acasă. Totul a fost bine până când femeia a refuzat să mai plece. Ce s-a întâmplat e incredibil

31 Mai 2017   •   22:03
A cunoscut o femeie pe Tinder și a adus-o acasă. Totul a fost bine până când femeia a refuzat să mai plece. Ce s-a întâmplat e incredibil Foto: The Verge

A cunoscut o femeie pe Tinder și a adus-o acasă. Cei doi s-au simțit foarte bine și lucrurile păreau să meargă într-o direcție bună.

Doar că atunci când bărbatul i-a sugerat tinerei să plece pentru că trebuie să se trezească dimineață devreme ca să meargă la muncă, aceasta a refuzat. „Mi-a spus dacă mai poate să stea pentru cine și i-am spus ok, apoi a adormit și am încercat să o trezesc și să-i spun să plece. Mi-a spus: . Sunt un tip drăguț, așa că a nu suport confruntarea”, a declarat bărbatul, potrivit Mirror.

Lucrurile au mers prost și când s-a trezit, iar ea a refuzat să părăsească locuința. Bărbatul spune că femeia a rămas acolo două zile, până când a fost nevoit să cheme poliția.

Aceștia au constatat că tânăra avea plăcuța de înmatriculare a mașinii expirată de două luni. În plus, aceasta i-a citit în lipsa bărbatului mai multe emailuiri și i-a umblat prin lucrurile personale.

 

Citeşte mai multe despre:

tinder
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati