A cunoscut un bărbat frumos pe internet și a fost copleșită total când bărbatul a invitat-o în oraș. A dus-o la un restaurant scump, iar apoi...(FOTO)

13 Noi 2017   •   20:17
A cunoscut un bărbat frumos pe internet și a fost copleșită total când bărbatul a invitat-o în oraș. A dus-o la un restaurant scump, iar apoi...(FOTO) Galerie foto (2) Foto: captura video

Cunoscuse un bărbat frumos pe internet și a fost copleșită total când acesta a invitat-o în oraș. Galant, tânărul a dus-o pe femeie la un restaurant scump, iar cei doi nu s-au uitat la bani atunci când au comandat.

Doar că, surpriză! Când se apropiau de final, bărbatul s-a scuzat că are de dat un telefon și s-a făcut nevăzut. Așa că Diane Guilmette din Los Angeles s-a văzut nevoită să achite ea nota de plată, în valoare de 163 de dolari, scrie losangeles.cbslocal.com.

Femeia l-a căutat mai apoi pe bărbat, însă acesta o blocase. Așa că Diane a povestit pe o rețea de socializare întâmplarea, pentru a preveni și alte tinere naive. Așa a descoperit că nu fusese singura lui victimă.

Poliția l-a indentificat pe bărbat în persoana lui Paul Gonzales. Bărbatul riscă acum să facă închisoare pentru furt.

ExitPOLL
x close