x close

A cunoscut un bărbat pe Tinder și a început o relație cu el. Recent individul a dus-o în dormitor, a dezbrăcat-o, a lovit-o și a violat-o cu bestialitate. Ce a urmat i-a lăsat pe toți muți de uimire. „Asta i-a salvat viața”

09 Apr 2019   •   10:31
A cunoscut un bărbat pe Tinder și a început o relație cu el. Recent individul a dus-o în dormitor, a dezbrăcat-o, a lovit-o și a violat-o cu bestialitate. Ce a urmat i-a lăsat pe toți muți de uimire. „Asta i-a salvat viața” Galerie foto (1) Foto: Pixabay.com

A cunoscut anul trecut un bărbat pe Tinder și cei doi au început o relație. Dar în scurt timp, femeia avea să își dea seama că bărbatul de care se îndrăgostise nu era chiar ceea ce își dorea.

Cu toate acestea a mers mai departe cu legătura lor. Recent, însă, Sarah Smith, 41 de ani, avea să trăiască un adevărat coșmar.

James McNutt a bătut-o cu bestialitate, după care a dus-o în dormitor și a violat-o cu brutalitate. În tot acest timp îi ținea femeii o pernă pe cap ca să nu țipe.

Ca să scape, femeia a simulat că a murit, așa că atunci când și-a dat seama că aceasta nu mai mișcă, bărbatul a luat-o la fugă.

A fost momentul în care Sarah a apelat la o aplicație de mobil pentru a da semnalul de alarmă că este în pericol.

Cu toate acestea, James McNutt s-a întors și când și-a dat seama ce a făcut femeia a vrut să fugă împreună cu ea. Ieșind afară din casă, Sarah a profitat că a văzut un vecin și a început să țipe după ajutor.

„Trebuia să o fac pe moarta pentru că era singurul mod care l-ar fi oprit. M-am gândit că dacă vede că sunt moartă, o va lua la fugă, ceea ce a făcut. Dar s-a întors, mi-a dat perna de pe față și a încercat să mă trezească. Din păcate, m-a apucat tusea, așa că a înțeles că nu sunt moartă”, a povestit femeia pentru Birmingham Live.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati