Antena 3 CNN Actualitate Inedit A depus plângere pentru viol, dar a sfârșit prin a fi condamnată pentru adulter

A depus plângere pentru viol, dar a sfârșit prin a fi condamnată pentru adulter

A depus plângere pentru viol, dar a sfârșit prin a fi condamnată pentru adulter
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Iun 2016   •   13:59

Un tribunal din Qatar a condamnat la un de închisoare cu suspendare pentru 'adulter' o olandeză în vârstă de 22 de ani care, aflată în vacanţă în această ţară din Golf, a fost arestată după ce a depus plângere pentru viol, potrivit unei surse judiciare, relatează AFP.

Femeia, identificată cu prenumele Laura şi care nu s-a prezentat la proces, va fi expulzată din Qatar imediat după ce va plăti o amendă de 3.000 de riali (732 euro), a precizat aceeaşi sursă.

Un bărbat judecat în acest caz a fost condamnat la 100 de lovituri de bici pentru "adulter" şi la alte 40 de lovituri de bici pentru 'consum de alcool", care este interzis în acest emirat conservator, potrivit aceleiaşi surse.

Laura a fost arestată în luna martie fiind 'suspectă de adulter, adică relaţii sexuale în afara căsătoriei", interzise în Qatar, a declarat avocatul său, Brian Lokollo, săptămâna trecută.

Laura, originară din Utrecht, centrul Olandei, a mers la un hotel unde consumul de alcool este autorizat, a mai spus avocatul său.

'S-a dus să danseze, însă când s-a întors la masă, după prima înghiţitură din băutură, şi-a dat seama că cineva i-a pus ceva în pahar', a adăugat avocatul. 'Ea nu se simţea prea bine', a spus el. 'După aceea, nu-şi mai aminteşte nimic până dimineaţa, când s-a trezit într-un apartament complet necunoscut şi şi-a dat seama, cu groază, că a fost violată', a precizat avocatul.

Ea a reuşit să fugă şi a căutat ajutor înainte de a merge la o secţie de poliţie cu intenţia de a depune o plângere împotriva agresorului său, a dat asigurări avocatul, însă poliţiştii au refuzat să o lase să plece.

O norvegiană de 24 de ani care a depus plângere pentru viol împotriva şefului ei a fost condamnată în 2013 la 16 luni de închisoare în Emiratele Arabe Unite pentru comportament indecent (relaţie sexuală în afara căsătoriei), mărturie mincinoasă şi consum de alcool. Ea a fost ulterior graţiată.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Qatar
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close