Antena 3 CNN Actualitate Inedit A descoperit că are cancer în timp ce își ajuta fiica la tema de la biologie. Semnul care l-a trimis de urgență la medic și care i-a salvat viața!

A descoperit că are cancer în timp ce își ajuta fiica la tema de la biologie. Semnul care l-a trimis de urgență la medic și care i-a salvat viața!

Un tată a cinci copii și-a salvat propria viață după ce și-a dat seama că suferă de cancer, în timpul unor teme la biologie pe care le făcea împreună cu fiica lui cea mare.

A descoperit că are cancer în timp ce își ajuta fiica la tema de la biologie. Semnul care l-a trimis de urgență la medic și care i-a salvat viața!
Sursa foto: Foto: facebook
18 Ian 2020   •   10:20

Jonathan Jenkyn, în vârstă de 43 de ani, îi arăta fiicei sale Alice, acum în vârstă de 17 ani, unde se află glandele gâtului, când a simțit, la palpare, că una dintre glandele sale este de dimensiunea unei boabe de strugure, scrie Daily Mail.

Jonathan a pus de urgență mâna pe telefon și și-a programat o vizită la doctor, unde a descoperit cancerul orofaringian.

Un cancer care, dacă nu este descoperit în stadii incipiente, poate duce la deces.

Jonathan Jenkyn a urmat un tratament agresiv, de chimioterapie intensivă și radioterapie, începând cu luna mai a anului trecut, iar acum, la început de an, medicii i-au dat vestea cea mare: s-a vindecat complet de cancer.

”Am avut mare noroc. Îmi ajut des copiii cu temele, însă asta a fost noroc pur. Îi arătat unde sunt ganglionii limfatici, cum îi gasești în corp, când am simțit o umflătură ca un bob de strugure la mine în gât, ceva ce nu mai avusesem până atunci”, a spus bărbatul.

Cancerul orofaringian se dezvoltă în orofaringe, care include tumori ale bazei limbii, amigdalelor și palatului moale.

 

 

×
Subiecte în articol: cancer orofaringian cancer
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close