Antena 3 CNN Actualitate Inedit A devenit mamă cu adevărat doar în ziua când fiica ei a vărsat un pahar cu lapte. „Am încercat să o protejez de...”

A devenit mamă cu adevărat doar în ziua când fiica ei a vărsat un pahar cu lapte. „Am încercat să o protejez de...”

A devenit mamă cu adevărat doar în ziua când fiica ei a vărsat un pahar cu lapte. „Am încercat să o protejez de...”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
03 Apr 2018   •   19:58

O mamă și-a dat seama că multe mămici au nevoie să li se reamintească de sacrificiile pe care mamele trebuie să le facă pentru binele copilului lor, așa că a povestit o întâmplare care i-a schimbat viața ei și a copilului ei.

“Eu nu am devenit mamă cu adevărat când am născut ci șapte ani mai târziu. Până în ziua aceea, am fost prea preocupată sa supraviețuiesc în căsnicia mea în care eram abuzată.

Am încercat să o protejez pe fiica mea de violența verbală a soțului atunci când se vărsa ceva pe masă, la cină. 

Ziua în care mi-am dat seama că sunt mamă a fost ziua în care stăteam la masă cu fiica mea. Era liniște, așa cum trebuia să fie. Fiica mea a vărsat din greșeală paharul de lapte pe masă. Urmăream cum laptele șiroia pe fața de masă și mai departe pe jos.

Mi-am mutat apoi privirea la fiica mea. Fața ei era tumefiată de frică. Nu voiam ca fostul meu soț să aibă încă influența asupra ei, așa că am început să râd cum n-am mai râs de mult”

Aceea a fost ziua când am realizat că totul va fi bine. Și acum, 17 ani mai târziu, când varsă câte ceva ne amintim de această zi”, potrivit unica.ro.

×
Subiecte în articol: mama pahar lapte fiica
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close