Antena 3 CNN Actualitate Inedit A făcut o poză unui bărbat în supermarket, apoi a pus-o pe Facebook și l-a făcut celebru. Cine este de fapt acest bărbat și ce a spus tuturor despre el: ,,Da, așa arată…”

A făcut o poză unui bărbat în supermarket, apoi a pus-o pe Facebook și l-a făcut celebru. Cine este de fapt acest bărbat și ce a spus tuturor despre el: ,,Da, așa arată…”

A făcut o poză unui bărbat în supermarket, apoi a pus-o pe Facebook și l-a făcut celebru. Cine este de fapt acest bărbat și ce a spus tuturor despre el: ,,Da, așa arată…”
31 Oct 2017   •   13:04

Gestul simplu, dar plin de însemnătate făcut de un bărbat pentru soția lui a impresionat mii de oameni pe internet.  Amy și Todd sunt împreună încă din liceu și au împreună cinci copii. Secretul bunei înțelegeri dintre ei nu constă în gesturi extrem de romantice sau dramatice, ci în gesturile simpple. 

Amy a făcut recent o poză soțului ei, apoi a povestit tuturor ce  se ascunde în spatete ei:

”Cam așa arată Făt Frumos călare pe calul alb când ajungi la vârsta de 40 de ani.

Da, acesta este soțul meu uimitor, care a ajuns la fața locului cu cardul lui de credit, pentru că ceea ce nu vedeți este pe mine, stând lângă un cărucior de cumpărături plin ochi cu mâncare pe care nu am putut să o plătesc pentru că nu mi-am găsit portofelul.

Nu sunt sigură dacă vă puteți da seama din poză, dar el zâmbește la mine. Dap… El a trebuit să plece de la serviciu și îmi zâmbește. Singurele cuvinte prin care m-a certat au fost: „Nu tu trebuia să faci cumpărăturile săptămâna asta.”

Serios.

Oameni tineri, așa arată dragostea când înaintezi în vârstă, și e ridicol cât de mișto e.”

×
Subiecte în articol: dragoste magazin cumparaturi
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close