Antena 3 CNN Actualitate Inedit A făcut plângere la Poliţie că i s-a furat telefonul mobil, dar, de fapt, îl pierduse. E ireal ce a pățit cel care l-a găsit!

A făcut plângere la Poliţie că i s-a furat telefonul mobil, dar, de fapt, îl pierduse. E ireal ce a pățit cel care l-a găsit!

A făcut plângere la Poliţie că i s-a furat telefonul mobil, dar, de fapt, îl pierduse. E ireal ce a pățit cel care l-a găsit!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
31 Mar 2017   •   16:25

Un tânăr a depus plângere la Poliţie după ce i-a dispărut telefonul mobil. În realitate, pierduse telefonul într-o parcare, iar cel care l-a găsit este cercetat penal pentru însuşirea bunului găsit, scrie adevarul.ro.

Pe 12 ianuarie 2017, Poliţia municipiului Brăila a fost sesizată de către un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din satul Lacu Rezi, cu privire la faptul că, în noaptea de 10 spre 11 ianuarie, persoane necunoscute ar fi pătruns într-o camera de hotel, din Brăila, de unde ar fi sustras un telefon mobil, în valoare de 1.000 de lei.

”În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că, de fapt, telefonul reclamat ca fiind sustras a fost pierdut în parcarea hotelului în cauză şi ar fi fost găsit de către un tânăr de 20 de ani, din localitatea Tufeşti”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Pe numele celui care a găsit telefonul mobil a fost întocmit acum un dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de însuşire a bunului găsit.

×
Subiecte în articol: hotel reclamatie parcare
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close