Antena 3 CNN Actualitate Inedit A făcut un selfie cu o prietenă a ei. La doar câteva zile după ce a postat fotografia, a primit o veste devastatoare. „Am fost șocată. Am pierdut controlul asupra vieții mele”

A făcut un selfie cu o prietenă a ei. La doar câteva zile după ce a postat fotografia, a primit o veste devastatoare. „Am fost șocată. Am pierdut controlul asupra vieții mele”

A făcut un selfie cu o prietenă a ei. La doar câteva zile după ce a postat fotografia, a primit o veste devastatoare. „Am fost șocată. Am pierdut controlul asupra vieții mele”
Sursa foto: Foto: Miché Soloman
30 Oct 2019   •   18:51

A făcut un selfie cu o prietenă a ei. Însă la doar câteva zile, după ce a postat fotografia, a primit o veste de-a dreptul tulburătoare, care avea să-i schimbe viața radical.

Miché Soloman avea 17 ani în ianuarie 2015, când a început ultimul an de liceu la Zwaanswyk High School, din Cape Town și a auzit că o fată nouă din școală, Cassidy Nurse, arată aproape identic cu ea.

Când cele două s-au întâlnit pe hol, Miché a simțit instant o legătură cu ea, deși le despărțeau trei ani, iar în scurt timp au devenit prietene. Într-o zi, cele două au făcut un selfie pe care l-au postat pe o rețea de socializare, iar prietenii au început să o întrebe în glumă pe Miché dacă nu a fost adoptată.

Chiar și mama ei, Lavona a comentat și a spus că seamă foarte bine. Dar când părinții lui Cassidy, Celeste și Morne Nurse, au văzut fotografia, au întrebat-o imediat dacă s-a născut pe 30 aprilie 1997 și au aflat că da.

Câteva săptămâni mai târziu, fata a fost chemată în biroul directorului, unde doi angajați pe probleme sociale i-au spus despre o fetiță de trei zile, Zephany Nurse, care a fost furată din spital în urmă cu 17 ani și care nu a mai fost niciodată găsită.

Inițial, fata a fost sceptică, dar a acceptat să facă testul ADN, care a dovedit că este chiar acea fetiță dispărută. Dezvăluirea a lăsat-o fără cuvinte.

„Stăteam acolo șocată. Am pierdut controlul asupra viețuu mele”.

Oamenii legii au arestat-o pe Lavona Soloman, femeia despre care știa că este mama ei. „M-a distrus. Aveam nevoie de ea. Voiam să o întreb: De ce? Ce se întâmplă? Eram copleșită de faptul că aparțineam altcuiva”.

Se crede că Lavona a suferit un avort și că și-a simulat sarcina pe toată perioada, înainte de a fura copilul și a-l aduce acasă, pretextând că a dat naștere singură.

Când Miché și-a întâlnit părinții biologici a recunoscut că a avut emoții amestecate. „Eram ca și cum: Mă duc de rușine pentru acești oameni, au trecut prin multe. Nu am simțit nimic. Nu a fost ca și cum mi-ar fi lipsit”.

Cazul a ținut primele pagini în august 2015, iar Lavona a negat că ar fi vinovată de ceva. În ciuda declarațiilor sale, a fost condamnată la 10 ani în spatele gratiilor.

Disperată să afle răspunsuri, Miché fost să își viziteze mama în închisoare, dar aceasta i-a răspuns doar că: „Într-o zi, îți voi spune”.

Nesigură de viitorul său, adolescenta s-a mutat cu tatăl său, Micheal Solomon, considerând că acela este un „loc sigur” pentru ea, potrivit The Sun.


 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close