Antena 3 CNN Actualitate Inedit A fost forțată de părinți să se mărite cu un bărbat pe care nu l-a cunoscut niciodată. „În noaptea nunții, m-a violat, în timp ce mama lui îi spunea ce să-mi facă”

A fost forțată de părinți să se mărite cu un bărbat pe care nu l-a cunoscut niciodată. „În noaptea nunții, m-a violat, în timp ce mama lui îi spunea ce să-mi facă”

A fost forțată de părinți să se mărite cu un bărbat pe care nu l-a cunoscut niciodată. „În noaptea nunții, m-a violat, în timp ce mama lui îi spunea ce să-mi facă”
Sursa foto: Foto: www.sunny-angel.com
24 Ian 2019   •   23:26

Pentru marea majoritate a femeilor, noaptea nunții trebuie să fie una dintre cele mai frumoase din viața lor. Nu este și cazul următor.

Sunny Angel a fost forțată de părinții săi să se căsătorească cu un bărbat pe care nu l-a cunoscut niciodată și care a violat-o în noaptea nunții, în timp ce mama lui stătea la ușă și îi spunea ce să facă.

Pe când avea 20 de ani, Sunny, care acum are 40 de ani și trăiește în Surrey a fost forțată de părinți să se mărite cu un străin, care îi scria scrisori de dragoste și îi promitea că o va trata ca o prințesă.

La scurt timp după căsătorie, femeia a descoperit că soțul său avea probleme de învățare, nu știa să scrie și nici să citească și că în tot acest timp mama lui a fost cea care îi scria epistolele.  

A trăit un coșmar. O viola în mod repetat cu mama lui care stătea la ușă și îi spunea ce să facă. Acum femeia le ajută pe celelalte reprezentante ale sexului slab care se află în situația ei să fie conștiente de ceea ce li se întâmplă, scrie The Sun.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close