Antena 3 CNN Actualitate Inedit A fost înjunghiată de 32 de ori de iubitul ei, dar a supraviețuit. Ce s-a întâmplat după ce l-a întâlnit pe pompierul care i-a salvat viața

A fost înjunghiată de 32 de ori de iubitul ei, dar a supraviețuit. Ce s-a întâmplat după ce l-a întâlnit pe pompierul care i-a salvat viața

A fost înjunghiată de 32 de ori de iubitul ei, dar a supraviețuit. Ce s-a întâmplat după ce l-a întâlnit pe pompierul care i-a salvat viața
Sursa foto: Foto: Facebook
19 Ian 2017   •   15:36

Publicația britanică The Mirror  prezintă povestea impresionantă de viață a Melissei Dohme, o femeie care a fost înjunghiată de 32 de ori de iubitul ei și care acum urmează să se mărite cu pompierul care i-a salvat viața.

Melissa l-a văzut pentru prima oară pe pompierul Cameron Hill dupa ce acesta a fost chemat să intervină la îngrozitorul atac din ianuarie 2012.

Femeia fusese înjunghiată în gât, față și mână de bărbatul ei, care ulterior a fost condamnat la închisoare pe viață.

Drama femeii a început după ce s-a înscris la facultate. „Devenise extrem de gelos, mă mințea constant și devenea violent dacă îndrăzneam să-l confrunt. În momentul în care l-a amenințat că-l va părăsi, bărbatul a amenințat că se va sinucide.

În luna decembrie 2011, cei doi au avut primul conflict violent care s-a terminat cu condamnarea bărbatului la zece ore de detenție. După ce a ieșit din închisoare, agresorul a implorat-o să se întâlnească cu el, în apartamentul său. Din nefericire, femeia a acceptat. A înjunghiat-o, iar femeia a pierdut foarte mult sânge, ajungând în stare gravă la spital.

După ce a ieșit din spital, Melissa a avut ocazia de a-i întâlni pe salvatorii ei, printre care și Cameron Hill, cel care urmează să-i devină soț. Cei doi se vor căsători anul acesta.

×
Subiecte în articol: casatorie poveste de dragoste
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close