Antena 3 CNN Actualitate Inedit A fost nevoit să mănânce carne de om și a făcut o descoperire înfricoșătoare

A fost nevoit să mănânce carne de om și a făcut o descoperire înfricoșătoare

A fost nevoit să mănânce carne de om și a făcut o descoperire înfricoșătoare
Sursa foto: foto: The Mirror
28 Noi 2015   •   11:20

Povestea lui Alfred Packer, omul care și-a devorat colegii de aventură pentru a evita înfometarea în munții Colorado din SUA, a devenut subiect de musical, scrie The Mirror.

Căutător de comori la sfârșitul secolului al XIX-lea, Alfred Packer a pretins că a fost abandonat de camarazii lui și că a supraviețuit mâncând rădăcini vreme de două luni. Numai că Packer părea chiar gras. Așa s-a descoperit că avea un cuțit uriaș la cingătoarea și banii colegilor săi în buzunare.

Packer a fost arestat pentru suspiciunea de a-și fi ucis camarazii, iar apoi a mărturisit că a recurs la canibalism. Acesta a povestit că aventurierii au rămas fără mâncare în timpul unei furtuni în munți, doi bărbați au murit de oboseală, așa că au fost nevoiți să îi mănânce. Apoi au început să se atace unul pe celălalt pentru a supraviețui.

Partea și mai șocantă a fost momentul în care Packer a mărturisit că i-a plăcut carnea de om pe care a descris-o ca fiind cea mai dulce din câte a gustat vreodată și că o preferă altor feluri de mâncare.

×
Subiecte în articol: canibalism
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close