Antena 3 CNN Actualitate Inedit A fost operată pe creier. Confesiuni impresionante. "M-am întrebat de ce nu m-am purtat mai frumos cu trupul meu"

A fost operată pe creier. Confesiuni impresionante. "M-am întrebat de ce nu m-am purtat mai frumos cu trupul meu"

A fost operată pe creier. Confesiuni impresionante. "M-am întrebat de ce nu m-am purtat mai frumos cu trupul meu"
Sursa foto: Foto: elephantjournal.com
23 Sep 2015   •   15:01

O tânără din SUA povesteşte pe internet, prin intermediul unei scrisori impresionante, drama prin care a trecut după ce a aflat că are o tumoare pe creier.

"În urmă cu doup luni, eu şi Dave ne-am dat demisia şi am decis să călătorim prin lume. După ce am străbătut Australia, am plecat înapoi în Boston să ne întâlnim cu nişte prieteni. Acolo am avut prima criză. Diagnosticul: meningioma. O tumoare de dimensiunea unei nuci. Doctorii m-au anunţat că trebuie să mă opereze. Aşa că am zburat către California.”.

Citiţi aici impresionanta scrisoare



Meningioma
este o tumoare care apare la nivelul meningelor, membrane ce acopera creierul si maduva spinarii. Majoritatea cazurilor de meningioma sunt benigne (necanceroase), desi exista cateva cazuri canceroase (maligne).

Meningioma apare cel mai frecvent la femei si cei mai multi oameni dezvolta meningioma ca adulti, dupa varsta de 40 de ani. Meningioma poate aparea si la varste mai fragede, in copilarie.

Chiar daca nu este canceroasa, asta nu inseamna ca este inofensiva. Meningioma poate apasa asupra creierului si maduvei spinarii, cauzand complicatii precum pierderea vederii sau paralizie.




×
Subiecte în articol: tumoare
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close