Antena 3 CNN Actualitate Inedit A fost părăsit de iubită, dar bărbatul a luat o decizie care i-a lăsat pe toți cei apropiați fără cuvinte. E cel mai mare idiot sau doar inconștient?

A fost părăsit de iubită, dar bărbatul a luat o decizie care i-a lăsat pe toți cei apropiați fără cuvinte. E cel mai mare idiot sau doar inconștient?

A fost părăsit de iubită, dar bărbatul a luat o decizie care i-a lăsat pe toți cei apropiați fără cuvinte. E cel mai mare idiot sau doar inconștient?
Sursa foto: Foto: Instagram
13 Aug 2019   •   16:46

A fost părăsit de iubită, dar bărbatul a luat o decizie care i-a lăsat pe toți cei apropiați fără cuvinte. Așa că mulți s-au întrebat dacă este cel mai mare idiot sau doar inconștient.

Dar electricianului Brendan Beasley nu i-a păsat, pentru că așa a considerat că este cel mai bine. 

Spărat că a fost părăsit de iubita pe care voia să o ceară de soție, bărbatul a aruncat inelul de logodnă în valoare de 5.000 de dolari australieni de pe vârful unei stânci, locul unde își dorea să o ceară de soție.  

Bărbatul din Sydney a organizat în secret o vacanță în Grecia, pentru care a cheltuit 10.000 de dolari australieni. Doar că femeia a decis să pună punct relației cu o zi înainte de marele eveniment. 

„După trei ani împreună și fără vreun motiv a decis să pună punct. Am fost devastat pentru că i-am cumpărat un inel și am cumpărat o vacanță-surpriză în Santorini pentru a o cere pentru că mereu și-a dorit să se logodească acolo”, a povestit bărbatul pentru news.com.au.

 

 

×
Subiecte în articol: inel de logodna
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close