Antena 3 CNN Actualitate Inedit A fost părăsit de soție chiar de ziua lui, dar la scurt timp a ajuns celebru. „Am fost inspirat de pereții goi ai casei”

A fost părăsit de soție chiar de ziua lui, dar la scurt timp a ajuns celebru. „Am fost inspirat de pereții goi ai casei”

A fost părăsit de soție chiar de ziua lui, dar la scurt timp a ajuns celebru. „Am fost inspirat de pereții goi ai casei”
Sursa foto: Foto: Instagram/rafaelmantesso
05 Apr 2018   •   18:21

Rafael Mantesso a fost părăsit de soția lui chiar în ziua în care împlinea 30 de ani. Din nefericire pentru el, fosta soție a plecat din căminul conjugal cu tot ce a putut lăsându-l pe bărbat doar cu animăluțul familiei, Jimmy.

„Pentru că am rămas doar eu cu Jimmy, am fost inspirat de pereții goi ai casei și am început să îi fac tot felul de poze. El era într-o continuă fericire, așa că m-am gândit să și desenez câte ceva în jurul său. Mi-am dat seama, cu această ocazie, că îmi pierdusem de ceva vreme pasiunea pentru artă, pentru desen. Nu numai că mi-am recăpătat-o, dar am redescoperit bucuria de a trăi alături de Jimmy”, a mărturisit Rafael

Pentru a le arăta și altora fotografiile cu Jimmy, Rafael și-a făcut un cont pe Instagram și nu mică i-a fost mirarea când mii de oameni au început să-i urmărească postările zi după zi, potrivit Mirror

×
Subiecte în articol: sotie caine casa
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close