Antena 3 CNN Actualitate Inedit A fost surprins de camere în timp ce fura banii unei cliente. Este incredibil ce a făcut tânărul din Timișoara

A fost surprins de camere în timp ce fura banii unei cliente. Este incredibil ce a făcut tânărul din Timișoara

A fost surprins de camere în timp ce fura banii unei cliente. Este incredibil ce a făcut tânărul din Timișoara
19 Noi 2018   •   14:22

Tânărul care a furat nestingherit bani din portofelul unei cliente aflate într-un cabinet veterinar din Timișoara s-a întors la locul faptei.

Nu să fure din nou, ci să înapoieze banii furați, 200 de lei, după ce imaginile cu el au devenit virale pe internet. Pe imaginile făcute publice pe pagina de Facebook a cabinetului veterinar în care s-a petrecut furtul se vede clar cum tânărul hoț nu se sinchisește de faptul că este filmat și își vede în continuare de treabă. S-a asigurat mai întâi că nu-l vede nimeni, ba chiar a ridicat ochii către camera aflată la vedere, apoi a început operațiunea.

A subtilizat repede banii din portofel, pe care l-a lăsat unde îl găsise, și a plecat repede de la locul faptei. Imaginile video postate pe pagina de Facebook a cabinetului au fost urmărite de peste 55.000 de oameni și distribuite de peste 1.000 de utilizatori ai rețelei de socializare. Tânărul era la prima vizită în cabinet și nu a avut programare pentru a ajunge la medicul veterinar, au dezvăluit reprezentanții cabinetului.

Aceștia au făcut apel direct la tânăr să revină la cabinet și să înapoieze banii furați, spunând că dorința păgubitei, care a rămas fără 200 de lei din portofel, era să se întâlnească cu hoțul. Tot ei au anunțat că hoțul s-a întors a doua zi la locul faptei. „La dorința clientei și cu ajutorul dumneavoastră, am reușit să rezolvăm situația pe cale amiabilă. Tânărul a revenit la cabinet și a restituit banii doamnei”, au spus aceștia, scrie Libertatea.

×
Subiecte în articol: camere de supraveghere
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close