A găsit un bilețel scris în copilărie pentru mama ei și l-a postat pe Internet. Prietenii au observat imediat replica genială a mamei!

de A.M.P    |    14 Feb 2016   •   10:57
A găsit un bilețel scris în copilărie pentru mama ei și l-a postat pe Internet. Prietenii au observat imediat replica genială a mamei! Foto:pixabay.com
Bilețelul scris de o fetiță pentru mama ei, în urmă cu mai mulți ani, a ajuns viral pe Internet după ce autoarea lui l-a împărtășit prietenilor de pe blog.

Sissy Biscuit a postat pe Internet o fotografie făcută unui bilețel pe care i l-a adresat mamei ei, pe când avea doar șase ani, și în care îi jura dragoste veșnică și îi cerea să nu o părăsească, scrie mirror.co.uk

”Imi va fi dor de tine atunci când vei pleca/ Imi va fi dor pentru că te iubesc/ Și atunci când ești aici pentru a mă iubi și îngriji, oh te iubesc, te iubesc/ Și atunci când vei pleca, am să plâng să rămâi, să stai aici/ Iubirea mea/ Te iubesc”
, era mesajul din bilețel.


Foto:Tumblr

Deși impresionant pentru o fetiță de șase ani, nu mesajul bilețelului în sine a făcut furori pe Internet. Ci răspunsul mamei! Care este scurt și la obiect, scris pe verso: ”Am fost la o cafea cu prietena mea Beth”.


Foto:Tumblr

Parteneri
x close