Antena 3 CNN Actualitate Inedit A găsit un portofel pe stradă și l-a deschis. În interior se afla o scrisoare. Când a citit-o a rămas mut de uimire. A decis imediat să-l caute pe proprietar, dar nu se aștepta la ce avea să urmeze

A găsit un portofel pe stradă și l-a deschis. În interior se afla o scrisoare. Când a citit-o a rămas mut de uimire. A decis imediat să-l caute pe proprietar, dar nu se aștepta la ce avea să urmeze

A găsit un portofel pe stradă și l-a deschis. În interior se afla o scrisoare. Când a citit-o a rămas mut de uimire. A decis imediat să-l caute pe proprietar, dar nu se aștepta la ce avea să urmeze
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
30 Ian 2018   •   15:07

A găsit un portofel pe stradă și l-a deschis pentru a da peste proprietar. În interior se aflau doar trei dolari, dar și o scrisoare datând din 1954.

Când a citit-o, Arnold Fine a decis imediat să facă tot ce îi stă în putere să găsească proprietarul. Și asta pentru că avea în față cea mai frumoasă poveste de iubire.

În bilet era scris: „Dragă Michael, Mama mi-a interzis să ne mai întâlnim. Iartă-mă! Trebuie să știi că te iubesc și te voi iubi mereu. Anna”.

S-a folosit de adresă pentru a afla ce s-a întâmplat cu femeia și a aflat că este într-un azil. A contactat-o și, astfel, a aflat și numele de familie al lui Michael, care era Goldstein. Înainte de a se despărți, Anna i-a spus printre lacrimi.

„L-am iubit foarte mult. Dar aveam doar 16 ani la vremea respectivă, iar mama a crezut că sunt prea tânără. Era chipeș. Arăta ca Sean Connery, actorul. Michael Goldstein a fost o persoană minunată. Dacă îl găsești, spune-i că mă gândesc adesea la el și spune-i că încă îl iubesc. Nu m-am căsătorit niciodată. Cred că nimeni nu a semănat cu el”, a mărturisit femeia.

La ieșire din azil, portarul i-a povestit că îl știe pe acel bărbat și i-a dat adresa. Și aici, Arnold Fine avea să trăiască o surpriză. Nici Michael nu se căsătorise niciodată și a continuat să o iubească pe Anna.

Așa că bărbatul a decis să îi facă să se reîntâlnească. După doar trei săptămâni, îndrăgostiții de o viață s-au căsătorit și și-au încununat iubirea care le-a fost interzisă în tinerețe, scrie theepochtimes.com.

 

×
Subiecte în articol: scrisoare gest incredibil
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close