Antena 3 CNN Actualitate Inedit A ieșit pentru puțin timp de acasă, dar când s-a întors a crezut că înnebunește. Iubita sa... „Cum a fost posibil așa ceva?”

A ieșit pentru puțin timp de acasă, dar când s-a întors a crezut că înnebunește. Iubita sa... „Cum a fost posibil așa ceva?”

A ieșit pentru puțin timp de acasă, dar când s-a întors a crezut că înnebunește. Iubita sa... „Cum a fost posibil așa ceva?”
22 Noi 2017   •   15:02

A ieșit din casă pentru câteva minute, dar când s-a întors a crezut că înnebunește. Iubita sa se afla deja în brațele unui alt bărbat.

John Hughes, fost boxer semi-profesional, și-a bătut iubita cu bestialitate, după ce a devenit gelos pe femeia care pusese la cale cu acordul său o partidă de amor în trei, cu prietenul lui.

Doar că atunci când bărbatul s-a întors de la cumpărături, femeia și al doilea bărbat începuseră deja să se hârjonească, scrie Metro.

Ceea ce l-a scos din sărite pe Hughes. Și-a lovit iubita în față, a lovit-o cu capul de pământ. Femeia a reușit să fugă, iar a doua zi bărbatul i-a trimis un mesaj în care îi scria că este doar o curvă. Bărbatul a pledat vinovat și a fost condamnat la 20 de luni de închisoare.

 

×
Subiecte în articol: iubita
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close