Antena 3 CNN Actualitate Inedit A ieșit să se plimbe pe stradă. Când s-au uitat la ea, oamenii au avut un șoc. Pare o fată obișnuită, dar ascunde un secret cumplit

A ieșit să se plimbe pe stradă. Când s-au uitat la ea, oamenii au avut un șoc. Pare o fată obișnuită, dar ascunde un secret cumplit

A ieșit să se plimbe pe stradă. Când s-au uitat la ea, oamenii au avut un șoc. Pare o fată obișnuită, dar ascunde un secret cumplit
Sursa foto: Foto: Instagram
13 Apr 2016   •   16:47

Este superbă, știe cum să se comporte în fața camerei de fotografiat și face senzație pe Instagram. Însă Paola Antonini nu este un model obișnuit, ci ascunde o mare dramă, chiar dacă nu lasă să se vadă acest lucru.

Tânără are un singur picior. În 2014, când se îndrepta către o petrecere de Anul Nou, Paola a rămas fără membru în urma unui cumplit accident auto.  

„Nu am simțit durere atât de cumplită în viața mea”, își amintește tânăra. ”Pe moment, nu am putut să mă uit la rănile mele, dar simțeam că ceva îngrozitor mi se va întâmpla”.

Și avea dreptate. Toate încercările disperate ale medicilor de a-i salva piciorul au eșuat. Doctorii au fost nevoiți să-i amputeze piciorul de la genunchi.
Paola nu s-a lăsat descurajată de drama prin care a trecut și are planuri mari pentru viitor. „Vreau să fiu un model pentru alte persoane care se confruntă cu probleme similare”.

Determinarea tinerei a impresionat și lumea modei din Brazilia, țara natală a fetei. Ea este o prezență obișnuită pe podiumurile de modă, în ciuda deficienței sale.

 

×
Subiecte în articol: model Instagram
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close