Antena 3 CNN Actualitate Inedit A început să se simtă rău, așa că s-a dus la doctor. Descoperirea șocantă făcută de medici a lăsat-o pe femeie fără cuvinte: „Cum a fost posibil asta?”

A început să se simtă rău, așa că s-a dus la doctor. Descoperirea șocantă făcută de medici a lăsat-o pe femeie fără cuvinte: „Cum a fost posibil asta?”

A început să se simtă rău, așa că s-a dus la doctor. Descoperirea șocantă făcută de medici a lăsat-o pe femeie fără cuvinte: „Cum a fost posibil asta?”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
10 Feb 2018   •   08:40

A început să se simtă rău, așa că s-a dus de urgență la doctor. Doar că acolo a avut parte de un adevărat coșmar. Medicii au anunțat-o că femeia nu are un rinichi.

Rita Sarkar și-a dat seama că a fost păcălită de soțul său și de alți medici că are apendicită, însă aceștia au operat-o pentru a-i extirpa un rinichi.

Femeia din India provine dintr-o familie săracă, iar soțul a fost mereu supărat că aceasta a venit fără zestre. Așa că a decis să recupereze banii din vânzarea rinichiului său.

„Mie mi-au spus că am apendicita acută şi trebuie să fac de urgenţă operaţie, ceea ce am şi făcut. Doar că, în 2017, m-am simţit foarte rău şi am fost la doi medici: ambii au confirmat că am doar un rinichi”, a povestit femeia, potrivit BBC.

Rita Sarkar a mers la poliţie, iar anchetatorii au arestat deja trei persoane în acest caz. Femeia e hotărâtă să-l dea pe bărbat în judecată după ce acesta i-a pus viaţa în pericol.

×
Subiecte în articol: descoperire socanta
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close