Antena 3 CNN Actualitate Inedit A încercat o scamatorie extrem de periculoasă. Incredibil cum a fost scos magicianul în final

A încercat o scamatorie extrem de periculoasă. Incredibil cum a fost scos magicianul în final

A încercat o scamatorie extrem de periculoasă. Incredibil cum a fost scos magicianul în final
Sursa foto: Foto: youtube.com
18 Iun 2019   •   13:33

Magicianul a încercat o scamatorie extrem de periculoasă, încercându-l să-l imite pe celebrul Houdini. Dar totul a sfârșit de-a dreptul dramatic. 

Chanchal Lahiri, cunoscut sub numele de scenă “Jadugar Mandrake” (“Magicianul Mandrake”), era dat dispărut de duminică. El plonjase în fluviu, ataşat cu lanţuri de braţul unei macarale, în faţa membrilor familiei sale, ai reprezentanţilor mass-media şi ai poliţiei, reuniţi pe malul Gangelui.

Însă bărbatul de 40 ani nu a mai revenit la suprafaţă, iar autorităţile au demarat căutările.

Înainte de tentativa sa, Chanchal Lahiri declarase pentru AFP că reuşise acest număr într-o variantă mai dificilă în urmă cu 21 de ani, în acelaşi loc. “Eram legat cu lanţuri într-o cuşcă de sticlă şi am fost aruncat de pe podul Howrah. Am avut nevoie de doar 29 de secunde pentru a ieşi”, a povestit el. A recunoscut totuşi că va fi mai greu decât atunci: “Dacă voi reuşi să mă eliberez, va fi magic. Dacă nu voi reuşi, va fi tragic”, mărturisea el.

 

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close