A închiriat apartamentul unei tinere, dar în noaptea următoare a început să primească telefoane disperate de la vecini. Când a ajuns la fața locului a avut un adevărat șoc

22 Iun 2017   •   10:47
A închiriat apartamentul unei tinere, dar în noaptea următoare a început să primească telefoane disperate de la vecini. Când a ajuns la fața locului a avut un adevărat șoc  Foto: Pixabay.com

Christina McQuillan, un designer din Londra, a decis să-și închirieze apartamentul unei tinere, însă după doar o noapte femeia a început să primească telefoane disperate de la vecini, scrie The Guardian.

Când a ajuns la fața locului, aceasta a avut un adevărat șoc. O mulțime de oameni participau la o petrecere uriașă. Erau atât de mulți încât nu mai încăpuseră în apartament și stăteau în stradă.

„A fost cumplit, eu și partenerul meu ne-am dus acolo și am găsit sute de oameni care stăteau în stradă. Am intrat în casă și i-am spus să punp capăt petrecerii imediat. Ea a început să râdă: Nu, țin petrecetrea”, și-a amintit Christina McQuillan.

 

Parteneri
sati
x close