Antena 3 CNN Actualitate Inedit A instalat o cameră îndreptată spre curtea vecinului și a descoperit ceva îngrozitor. Ceea ce a filmat este șocant! VIDEO

A instalat o cameră îndreptată spre curtea vecinului și a descoperit ceva îngrozitor. Ceea ce a filmat este șocant! VIDEO

de S.T.    |    27 Iun 2016   •   13:37

Actorul american Justin Long a arătat trista poveste a unui câine.

Bietul animal era ținut prizonier într-o curte mică. Cineva a instalat o cameră de filmat îndreptată spre curtea vecinului și a descoperit altfel cum era tratat animalul.

„Trăiesc cu un alt câine”, ne spune Charlie, „numai că el are dreptul să intre în casă, în timp ce eu- NU. Uneori văd bărbatul și câinele, par că sunt foarte fericiți. Vara îmi este așa de cald, încât nu reușesc să găsesc un colt de umbră, iar iarna pur și simplu nu reușesc să mă încălzesc”.

„Când omul iese afară sunt bucuros. Îmi dă de mâncare, dar mă bate și nu înțeleg ce am făcut. Nu vreau decât să pot intra în casă”.

„În lume, exista mulți câini ca mine. Când îi vedeți, vă rog, faceți ceva! Mă bazez pe voi!” ne-ar fi spus câinele Charlie, dacă ar fi putut vorbi.

×
Subiecte în articol: caine curte curte vecin

Alarmă în spitale, medici de negăsit

Secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean Buzău lucrează cu doar doi medici

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close