Antena 3 CNN Actualitate Inedit A întâlnit-o în 1972 și nu a mai văzut-o niciodată de atunci. Ce i-a scris după 43 de ani femeii care i-a salvat viața

A întâlnit-o în 1972 și nu a mai văzut-o niciodată de atunci. Ce i-a scris după 43 de ani femeii care i-a salvat viața

A întâlnit-o în 1972 și nu a mai văzut-o niciodată de atunci. Ce i-a scris după 43 de ani femeii care i-a salvat viața
Sursa foto: Foto: pixabay.com
22 Dec 2018   •   14:02

Un bătrân a publicat o scrisoare emoționantă care speră să îl ajute să dea de urma unei femei pe care a întâlnit-o în 1972, când era pe punctul de a se sinucide.

Fost pilot în forțele militare americane, bărbatul era în depresie după ce participase la un bombardament în Vietnam.

„Te-am întâlnit pe o vreme ploioasă în ultima zi a anului 1972, aceeași zi în care plănuisem să mă sinucid. Cu doar o săptămână înainte, am zburat peste Hanoi într-un avion B-52, de unde am aruncat 48 de bombe.

Am plecat la magazin și mi-am promis că la întoarcere o să mă ucid cu una dintre armele pe care le aveam în casă. Atunci te-am văzut pe tine și am mers împreună la un bar. 

După aproximativ o oră, m-am scuzat și m-am dus la toaletă. Am stat acolo câteva minute, m-am uitat în oglindă și m-am întrebat dacă să mă întorc la masă și să te sărut sau să mă întorc în apartamentul meu, unde mă aștepta pistolul și să îmi pun capăt zilelor. Mă hotărâsem să te sărut și să îți mărturisesc totul, dar când am revenit la masă tu nu mai erai. Amintirea ta m-a ținut în viață”, a fost scrisoarea bărbatului, potrivit unica.ro

×
Parteneri
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close