x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

A intrat în camera fiicei sale și a avut un șoc. Printre lucrurile adolescentei, tatăl a găsit o jucărie pentru adulți. Când și-a luat copila la întrebări, a fost redus la tăcere (FOTO)

de 05 Dec 2017   •   09:00
A intrat în camera fiicei sale și a avut un șoc. Printre lucrurile adolescentei, tatăl a găsit o jucărie pentru adulți. Când și-a luat copila la întrebări, a fost redus la tăcere (FOTO)  16

A intrat în camera fiicei sale și a avut un adevărat șoc. Printre lucrurile adolescentei, tatăl a găsit o jucărie sexuală.

Părintele nu a stat prea mult pe gânduri și și-a confruntat fiica. Însă replica tinerei l-a redus pe bărbat la tăcere.

„Când ajungi acasă trebuie să vorbim. Am găsit asta. De ce ai cumpărat asta? Este dezgustător. Nu ar trebui să-ți irosești banii. dacă ai nevoie de acest tip de nevoi, îți sugerez să nu le lași peste tot ”, i-a scris el fetei.

La rândul său, adolescenta, pe nume Emily, l-a întrebat pe tatăl său ce crede că a găsit. „Acele jucării dezgustătoare care vibrează”.

„Tată, este încărcătorul meu portabil. Îl folosesc ca să-mi încarc telefonul. Dumnezeule, dar ce cauți în lucrurile mele, oricum?”, a mai spus tânăra, potrivit Mirror.

 

sati