Antena 3 CNN Actualitate Inedit A intrat într-un fast-food și a cerut un pahar cu apă. Ce a pățit femeia

A intrat într-un fast-food și a cerut un pahar cu apă. Ce a pățit femeia

A intrat într-un fast-food și a cerut un pahar cu apă. Ce a pățit femeia
Sursa foto: Foto: Facebook
04 Oct 2016   •   16:50

Jonathan Pengelly, un tânăr britanic, a povestit pe Facebook a experiență neplăcută pe care a trăit-o într-un restaurant fast-food.Tânărul petrecuse o noapte în oraș și a intrat în restaurant pentru a-și cumpăra ceva de mâncare. Fără să-și dorească acest lucru, a fost martorul unei scene care l-a șocat. Jonathan a povestit totul pe contul său de Facebook.

Chiar în fața lui se afla o femeie fără adăpost care i-a cerut unui angajat al restaurantului un pahar cu apă. Angajatul a refuzat-o cu brutalitate.

„Să faci așa ceva este dezgustător. Am fost pur și simplu devastat. I-am spus femeii că își poate cumpăra orice își dorește și că eu îi voi plăti consumația. Mă așteptam să comande o cantitate mai mare de mâncare și am fost uimit când am văut că nu dorește decât un hamburger. (...)

Nu am putut să o las în stradă, așa că m-am așezat lângă ea. Mi-a venit să plâng. (...) Am vorbit cu ea și am fost impresionat de povestea ei și de cât de educată era. (...)

Apoi am invitat-o la mine acasă, am gătit și am mâncat de îndestulate. (...)

Gestul pe care l-am făcut nu m-a costat decât 20 de lire. Cunosc oameni care câștigă de zece ori mai mult într-o singură zi.”

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close