Antena 3 CNN Actualitate Inedit A intrat la menopauză la 23 de ani și i s-a spus că nu va avea niciodată copii! Doi ani mai târziu, medicii i-au dat o veste-șoc: „Sunt gemeni!”

A intrat la menopauză la 23 de ani și i s-a spus că nu va avea niciodată copii! Doi ani mai târziu, medicii i-au dat o veste-șoc: „Sunt gemeni!”

A intrat la menopauză la 23 de ani și i s-a spus că nu va avea niciodată copii! Doi ani mai târziu, medicii i-au dat o veste-șoc: „Sunt gemeni!”
Sursa foto: Foto: ambergraces2/Instagram
03 Oct 2017   •   10:14

O tânără care a intrat la menopauză la 23 de ani, înainte să apuce să aibe un copil, a primit o veste-șoc din partea medicilor, la doi ani după diagnosticul îngrozitor.

Amber, din Australia, a început să aibă primele semne de menopauză în 2015, când ea și soțul ei încă nu se deciseseră dacă sunt pregătiți să aibe un copil, scrie Mirror.

Din păcate, medicii le-au distrus visul de a avea o familie, atunci când i-au anunțat că procesul este ireversibil și că nu vor putea avea copii.

Doi ani mai târziu, după numeroase operații și tratamente aplicate fără succes, sora tinerei a anunțat-o că îi va dona ovulele ei, pentru a face posibilă o sarcină.

„Nu știu să vă spun cum s-a ajuns la ideea de a-mi dona ovule. Nu am cerut niciodată nimic și nici ea nu mi le-a oferit. A fost vorba doar de o legătură puternică pe care o avem și pentru care am făcut tot posibilul ca ea să funcționeze”, a spus Amber.

Câteva luni mai târziu, medicii i-au dat o veste-șoc: Amber era însărcinată cu gemeni - o fată și un băiat!


 

×
Subiecte în articol: gemeni
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close