Antena 3 CNN Actualitate Inedit A luptat pe cele mai periculoase câmpuri de luptă din lume, iar acum a ajuns să trăiască într-un aeroport. Ce legătură are cu familia Beckham

A luptat pe cele mai periculoase câmpuri de luptă din lume, iar acum a ajuns să trăiască într-un aeroport. Ce legătură are cu familia Beckham

A luptat pe cele mai periculoase câmpuri de luptă din lume, iar acum a ajuns să trăiască într-un aeroport. Ce legătură are cu familia Beckham
Sursa foto: Foto: pixabay.com
22 Aug 2016   •   11:50

Un veteran de război, care a fost la un moment dat bodyguardul lui David Beckham, a ajuns să trăiască într-un aeroport, după ce și-a pierdut afacerea și locuința, scrie Daily Mail.

Bărbatul, care și-a luat numele fictiv de Simon Jones pentru a-și proteja identitatea, susține că a decis să se mute la propriu în Aeroportul Heathrow, fiind inspirat de rolul lui Tom Hanks în filmul ”The Terminal”.

Jones, care a luptat pe fronturi din Irak, Afganistan, Somalia sau Nigeria, susține că a ajuns pe străzi după ce afacerea pe care o deţinea a intrat în faliment. (VEZI AICI IMAGINI)

La scurt timp după aceea, iubita lui, cu care avea un cont comun, l-a părăsit și i-a luat toți banii pe care îi mai avea.

Simon Jones povestește că trăiește în aeroport de trei săptămâni și că se hrănește cu alimentele lăsate la coșurile de gunoi de pasageri.

 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close