Antena 3 CNN Actualitate Inedit A mancat gogosi in masina si a ajuns la politie! A stat in arest 10 ore din cauza ca adora dulciurile

A mancat gogosi in masina si a ajuns la politie! A stat in arest 10 ore din cauza ca adora dulciurile

A mancat gogosi in masina si a ajuns la politie! A stat in arest 10 ore din cauza ca adora dulciurile
28 Oct 2016   •   09:20

Un barbat din Florida a ajuns dupa gratii din cauza unor politisti care au crezut ca are droguri in masina, informeaza huffingtonpost.com. Daniel Rushing a mancat in masina mai multe gogosi glazurate si a facut mizerie. Cand politia l-a tras pe dreapta, agentul de circulatie a crezut ca e vorba de droguri si acesta a fost arestat.


Urmele albe au fost testate cu un kit special pentru astfel de substante deoarece politistii nu si-au dat seama ca e vorba de zahar pudra de fapt. Initial oamenii legii au crezut ca e cocaina, apoi au spus ca este metamfetamina cristal. Kitul a confirmat ca e vorba de un drog si barbatul a stat 10 ore in arest cand a putut sa iasa dupa ce i s-a platit cautiunea de 2.500 de dolari. La cateva saptamani de la incident, un laborator care a testat in amanunt probele albe colectate din masina barbatului nu reprezinta substante ilegale.  Acum, Daniel Rushing da in judecata statul Orlando si cere despagubiri de 15.000 de dolari.

×
Subiecte în articol: masina Politie droguri arest
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close