Antena 3 CNN Actualitate Inedit A mâncat în fiecare zi 13 castroane cu cereale și lapte timp de trei ani. Este incredibil ce s-a întâmplat cu bărbatul (FOTO)

A mâncat în fiecare zi 13 castroane cu cereale și lapte timp de trei ani. Este incredibil ce s-a întâmplat cu bărbatul (FOTO)

A mâncat în fiecare zi 13 castroane cu cereale și lapte timp de trei ani. Este incredibil ce s-a întâmplat cu bărbatul (FOTO)
Sursa foto: Foto: 9gag.com
17 Ian 2018   •   16:34

Timp de trei ani, a mâncat în fiecare zi 13 castroane cu cereale și lapte.

Philip Patrick, în vârstă de 19 ani, era un tânăr sănătos până a plecat de acasă, în urmă cu trei ani. De atunci, a consumat doar cereale, ceea ce a însemnat o cantitate uriașă de zahăr.

Potrivit estimărilor, Philip a consumat în ultimii trei ani, 14,325 castroane cu cereale. Consuma șase cutii de cereale și șapte litri de lapte în fiecare săptămână și Cicni kilograme de zahăr la fiecare nouă zile.

Rezultatul? Tânărul a ajuns la 95 de kilograme de la 43. Tată a unui copil, tânărul își face griji acum pentru sănătatea sa. Medicii i-au spus că riscă să facă cancer sau infarct din cauza acestei dependențe, scrie http://fewunknownfacts.com.

 

×
Subiecte în articol: dependenta
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close